شرایط سن برای قیم شدن زوجه، چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۲۲ #83692770

سلام
برای قیم شدن زنی که ۲۵ سالشه سن مهم است؟
قانون میتونه من رو قیم بچم نکنه که ۶ سالشه؟
شوهرم فوت شده و میخوام قیم بچم بشم ولی خانواده پدری بچم راضی نیستن و به مشکل بر خوردیم.
آیا میتونند بچه رو ازم بگیرن بعد از ۷ سالگی؟
پدر مادر مرحوم شوهرمم فوت شدن اما خان داداشش و خواهراش هستن.

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولویت با شماست و میتوانید اقدام به ارائه دادخواست نمایید و بطور کلی حضانت با شماست .

سلام
در هر صورت حضانت طفل بطور کلی باشما خواهد بود و متعاقبا برای قیمومت نیز با ارائه دادخواست تقاضای تعیین خود بعنوان قیم را نمایید، در رویه حاکم درصورت فوت شوهر اولویت با مادر طفل می باشد

با نبود ولی قهری اولویت قیمومت فرزندتان با شماست

شما میتوانید حکم قیمومت را با طرح دادخواستی به نفع خود اخذ نمایید و در این زمینه شما به عنوان مادر اولویت خواهید داشت.