ایا شاکی قبل موعد که ۱ سال قمری هست میتونه منو ممنوع الخروج بکنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۹ #83687954

من محکوم به پرداخت ۳ میلیون ۹۰۰ دیه شدم ولی تا ۲۰ خرداد زمان دارم ایا شاکی قبل موعود که ۱ سال قمری هست میتونه منو ممنوع الخروج بکنه

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
خیر تا زمان اعلامی اقدامی در خصوص ممنوع الخروجی شما صورت نخواهد گرفت.

باسلام،مواعد مقرر درباب پرداخت دیه مانع از اجرای احکام میشودلذا ازتاریخ وقوع حادثه بمدت یکسالی که مطرح کردید ممنوع الخروجی ممکن نیست.

با سلام ، خیر قبل از اتمام موعد پرداخت، علی القاعده امکان ممنوع الخروجی وجود ندارد . و توجه داشته باشید که مبلغ دیه یوم الادا محاسبه و قابل وصول است.

خیر امکان ممنوع الخروجی تا پایان مهلت وجود ندارد

با توجه به ماده ۲۳ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی، مادام که مهلت شما برای پرداخت دیه منقضی نشده، ممنوع الخروج نخوهید شد.

با درود اصولا نباید چنین اختیاری را فعلا داشته باشد