شکایت ممانعت از ملاقات فرزند، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۰ #83676522

باسلام
من با خانواده زنم مشکل دارم تمکین براشون رد کردم الان بچمو بردن مخفی کردن تحت هیچ شرایطی نمیزارن ببینمش چند بار مراجعه کردم دعوا و درگیری درست کردن.
چجوری میتونم ازشون شکایت کنم؟
و به چه جرمی که هم بازداشتشون کنن؟
هم تا اعلام رای بچه رو بهشون ندم.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست ملاقات فرزند و بدوا صدور دستور موقت به دفاتر خدمات قضایی بدهید

با سلام دوست عزیز از طریق دفاتر پیشخوان قضایی اقدام کنید و درخواست دستور موقت تمایید برای ملاقات فرزندتان تا زمان تشکیل دادگاه و صدور رای که در این مدت زمان اجازه ملاقات فرزندتان به شما از طریق دیتور موقت داده شود.

با سلام ووقت بخیر
از طریق مراجع قضایی برای دستور موقت ملاقات فرزند اقدام کنید .

سلام و وقت بخیر
می توانید از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی دادخواست دستور ملاقات ثبت نمایید.