قرارداد کار من دائم است یا موقت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۸ #83672635

با سلام
از دوم اردیبهشت ۹۶ در یک شرکت خصوصی بدون قرارداد مشغول به کار هستم حداقل حقوق و مزایا را دریافت کردم بیمه هم هستم ۴ روز اول سال ۹۷ و ۹۸ بیمه نبودم.
۱- قرارداد کار من دایم است یا موقت؟
۲- اگر مثلا شهریور ۹۸ بنده را اخراج کنن میتوان برگشت به کار زد؟
۳- آیا بیمه نکردن ۴ روز اول فروردین به معنای قطع کار است؟
۴- در سایت بیمه مبلغ دستمزد حداقل ذکر شده آیا میتوان اعتراض کرد؟
۵- آیا بابت بیمه نکردن ۴ روز اول سال ۹۷ و ۹۸ میتوان اعتراض کرد؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نوع قرارداد به ظاخر دائم است لذا میتوانید در خصوص معوقات خود و همچنین بازگشت به کار ظرف ۳۰ روز اقدام نمایید

با سلام ، ننوشتن قرارداد کاری از سوی کارفرما فقط به نفع کارفرما میباشد ، هستند کسانی که چون دفترچه بیمه به مدت اعتبتر یکسال برایشان صادر شده فقط از سمت کارفرما ۱ هفته حق بیمه برایشان واریز شده و بعد از مثلا ۴ سال کارکردن متوجه سابقه ۶ ماهه خود شدند‌ . به این منظور از شعبه کارگزاری بیمه استعلام بگیرید و در صورت عدم رد کردن بیمه و واریز میتوانید شکایت کنید . و توصیه میشود حتما با قرارداد کار کنید .

قرارداد کار دائم قراردادی است که کارگر تا زمان احراز شرایط بازنشستگی یا فوت یا ازکارافتادگی با کارفرما همکاری خواهد نمود .

قرارداد کار موقت قراردادی است که برای مدتی معین بین کارگر و کارفرما برقرار خواهد شد و پس از اتمام آن طرفین به هم تعهدی ندارند .

سلام
ننوشتن قرارداد کتبی بین کارگر و کارفرما تاثیر چندانی در احراز یا عدم احراز رابطه کار نداشته و تنها نفع برای کارفرما در جایی است که حقوق مورد توافق بیش از حقوق قانونی باشد اثبات آن به عهده کارگر است. در این خصوص رویه بر اساس نحوه پرداخت به کارگر است. در غالب موارد هیئت مطالبه فیش حقوق می‌کند و در غیر این صورت مبالغ واریزی به حساب کارگر از سوی کارفرما مبنای محاسبه قرارمی گیرد