نحوه تقسیم مخارج ساختمان بین واحدها بر چه اساسی هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۴ #83670428

سلام، ما ساکن یک آپارتمان ده واحدی هستیم با متراژ های متفاوت.
چون ما تا بحال آپارتمان نشین نبودیم، از طرفی از اول ساخت این آپارتمان حدود پنج سال، هزینه ها بصورت مساوی تقسیم میشده و اغلب جزیی بوده مثل هزینه شارژ و نگهداری آسانسور و ...
اما الان قراره یک سری تغییرات بزرگتر اعمال بشه، بعلت استفاده از مصالح نامرغوب کف پارکینگ قراره تعویض بشه، که هزینه بالایی بین سی تا چهل میلیون رو شامل میشه
میخوام بدونم این هزینه بصورت مساوی تقسیم میشه یا میتونیم درخواست بدیم بر اساس متراژ هر مالک محاسبه بشه؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورت توافق اکثریت میتوانید هزینه تعمیر پارکینگ به صورت مساوی تقسیم شود میتوانید به صورت متراژ نیز تقسیم صورت گیردواحد های متراژ بیشتر هزینه بالاتری پرداخت کنند البته اگر در سند مالکیت همه واحد ها پارکینگ درج شده باشد در غیر این صورت واحد هایی که پارکینگ ندارندملزم به پرداخت نیستند

باسلام
درصورت عدم توافق بصورت متراژ محاسبه میشود

در وهله اول هزینه ها توافقی تعیین میگردد در صورت عدم حصول توافق ، بر اساس زیربنای هر واحد تعیین میگردد

اصولا بر مبنای توافق خواهد بود لاکن در صورت عدم توافق برمبنای متراژ بیشتر محاسبه خواهد شد

با سلام
هزینه ها بر حسب متراژ خواهد بود یعنی متراز بالا = هزینه بیشتر

اصل بر توافق است لیکن بر اساس متراژ هرواخد نیز می توان اقدام کرد.

ا

با سلام
معمولا به صورت توافقی محاسبه می شود .
چنانچه توافقی حاصل نشود بر اساس متراژ خواهد بود .