اخراج سهامدار از شرکت سهامی خاص چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸,۲۹۶ #83663

با سلام
پدر بنده قبل از فوتشون یک شرکت سهامی خاص رو ثبت کردند و با چند سرمایه گذار برای راه اندازی شرکت به توافق رسیدند
بعد از فوت ایشون شرکت به برادرم رسید و تصمیم دارن با یک سرمایه گذار جدید فعالیت شرکت رو شروع کنن
همه سهامداران به جز یک نفر که کمترین سهم رو دارن و هیچ سرما یه ای برای شرکت نداشتن از شرکت خارج شدند
ایا راهی برای اخراج ایشون وجود داره ؟

مشاوره حقوقی تغییر سهام شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی مشخص شود شرکت شما چه نوع شرکتی است ؟ چون در برخی موارد بر اساس اساسنامه شرکت ها متفاوت میباشند
و اینکه باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود و در این مورد تصمیم گیری کند و نظر خود را ابراز کنند.

با مراجعه به ل.ق. 1347 به نظر می رسد تنها راهکار قانونی اخراج سهامدار از طریق ماده های 35، 45 و یا 47 هست که آنهم اما و اگر و شرایط خاص خود را دارد. امکان بعدی این است که پیشتر در اساسنامه درخصوص اخراج شرک (سهامدار) پیش بینی خاصی شده باشد.