همسرم ۸۰ گرم طلا به من بدهکاره قسم میخوره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۳ #83662631

سلام وقت بخیر یک سوال حقوقی داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید همسرم ۸۰ گرم طلای منو فروختن وقرار بود در اولین فرصت مجدد بخرن ولی بعد دوسال دادخواست طلاق دادن وموضوع طلاها رو قبول ندارن ومتاسفانه منم هیچ شاهدی ندارم.میخوام پدرم رو به عنوان شاهد معرفی کنم وخودم سوگند تکمیلی .مشکل اینجاست که دادگاه قبل شهادت شاهد روبابت اینکه جز واقعیت چیزی نگن قسم میده .پدرم میتونن عنوان کنن من برای نحوه قرض گرفتن و... توضیحات قسم نمیخوره صرفا فقط برای بدهکاری واینکه همسرم ۸۰ گرم طلا به من بدهکاره قسم میخوره؟وفقط با قسم بدهکاری شهادت بدن؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود.موضوع شهادت و جزییات آن را شاهد تعیین نمیکند صرفا شاهد قسم یاد می کند که جز حقیقت چیزی نگویند.سپس به سوالات قاضی باید پاسخ دهند

با سلام، سوگند مربوط به بازگویی حقایق در پاسخ به سوالات قاضی است

با سلام
شاهد نمی تواند گزینشی قسم بخورد . شاهد قسم یاد می کند که جز حقیقت چیزی نگوید و سپس به سوالات قاضی پاسخ می دهد . با توجه به پاسخ ایشان ، قاضی تشخیص می دهد که شهادت ایشان ارزش اثباتی دارد یا نه .

درود
شاهد ابتدا سوگند میخورد که جز حقیقت را نگوید و بعد باید به تمام سوالات قاضی صادقانه پاسخ دهد . تشخیص ارزش اثباتی شهادت و اینکه از چه اموری پرسش شود با قاضی است نه به انتخاب شاهد .

با سلام
امکان اثبات ادعا با شهادت پدر و قسم تکمیلی خود شما وجود دارد و پدر شما بعنوان شاهد باید در جریان قرض گرفتن همسر شما باشند مثلا اینکه از زبان ایشان شنیده باشند که این میزان طلا را از شما قرض گرفته اند.

سلام شاهد حتی پدر می تواند بابت واقعیت موضوع یعنی فرض گرفتن طلا از جانب همسر سوگند یاد کند و مشکلی ندارد

با سلام
شاهد می تواند هر شهادتی بدهد
تعیین ارزش شهادت با قاضی است