آیا این جرم مصداق خیانت در امانت میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۴ #83661346

با سلام
بازاریاب پاره وقت بصورت ۳ ماه آزمایشی بصورت درصدی و بدون هیچ قراردادی برای بنده کار کرد، بصورتی که از مشتری در ازای خدمات تبلیغاتی پیش پرداخت گرفته و بعد از انجام کار با مشتری تسویه میکردند
بعد از ۳ ماه تسویه حساب را انجام نداده و مبلغی که بعنوان پیش پرداخت و همچنین تسویه حساب از مشتری گرفته را تحویل نداده و دیگر برنگشتن.
تنها مدرک موجود کپی برگ پذیرش هایی هست که ایشان تکمیل و برای ما ارسال کردن و همچنین مشتری های مجموعه ما بعنوان شاهد.
کوتاه ترین راه برای رسیدن به مطالبات چه نوع شکایتی هست

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جرمی واقع نشده است دادخواست حقوقی دهید

با سلام، شکایت باذعنوان خیانت در امانت مطرح کنید، بابت وجود رابطه کارگر می توانید به شهود و ورود و خروج و... استناد کنید

سلام. شکایت خیانت در امانت رو مطرح کنید. ولی چون قراردادی میان شما نبوده ممکن است در اینکه ایشان برای شما کار میکرده است مشکلی پیش اید که به شهود اعلام کنید که به وجود رابطه استخدامی هم در شهادت خود استناد کنند