خسارت تاخیر تادیه از چه زمانی محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۸۸ #83653202

سلام بر همه...ببخشید تاریخ محاسبه خسارت تاخیر تادیه در کلاهبرداری از چه تاریخی باید محاسبه بشه،از تاریخ کلاهبرداری یا تاریخ شکایت یا تاریخی که حکم صادر شده ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از تاریخ مطالبه محاسبه می شود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید از تاریخ مطالبه محسابه خواهد شد

درود
تاخیر تادیه از تاریخ ثبت شکایت و به جریان افتادن در روند رسیدگی

هیچ کدام! از تاریخی که خسارت تاخیر تادیه را مطالبه میکنید تا زمان پرداخت محاسبه میشود.

سلام از تاریخ وقوع جرم.

بنظر می رسد منظور شما جبران خسارت و ضرر و زیان فرد از جرم کلاهبرداری می باشد؛ دراینصورت از زمان وقوع جرم محاسبه می شود درغیراینصورت از زمان مطالبه خسارت آن هم باید بررسی شود که موضوع چیست و آیا تعلق می گیرد

با سلام
اگر منظورتان از کلاهبرداری بردن مال شما با فریب و مانورهای متقلبانه است، بر اساس قانون مال به صاحبش برگرداننده می شود و اگر موجود نباشد، مثل یا قیمت آن پرداخت خواهد شد.( به علاوه ی مجازات حبس و جزای نقدی)
رد مال مجازات است و خسارت تاخیر تادیه موضوع ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی به آن تعلق نمی‌گیرد،