تاریخ پیش پرداخت و شروع قرارداد چه روزی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۰ #83646651

در یک قرارداد گفته شده شروع قرارداد از تاریخ پرداخت پیش پرداخت می باشد.مبلغ پیش پرداخت ۱۰۰ میلون بوده. طرف پرداخت کننده مثلا امروز ۲۰ تومان یک ماه بعد ۵۰ تومان و در نهایت تا ۱۰۰ تومان را پرداخت میکند. سوال الان تاریخ پیش پرداخت و شروع قرارداد چه روزی است؟کدام ماده قانون به این جواب اشاره دارد؟؟؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به مفاد قراداد دارد که از چه زمانی قرداد اجرا میشود ..اما اصولا از زمان تنطیم قراداد ...اثار قرداد شروع میشود

با سلام
اولا بایستی عرض شود که ملاک اولین پرداخت محسوب میشود
دوما اینکه متاسفانه با چنین قراردادی در صورت تاخیر در تعهدات برای شما مشکل پیش خواهد آمد

پرداخت اولین قسط ملاک خواهد بود .

سلام.پرداخت اولین قسط ملاک است.

با سلام قرارداد چگونه قراردادی می باشد . اگر برای اجاره میباشد از زمانی که دو طرف در نشستی که دارند و توافقهای لازم بعمل می اید مثلا شما اعلام میکنید که بنده در سه مرحله ثمن (پول) پرداخت میکنم اول ۱۰ تومن وهمان طور که گفته شده است حال این سوال بر می اید که ایا شما توافق کردین زمانی که تمام پول را بدهید زمان قرداد باشد یا همان مبلغ اولیه چون کامل توضیح ندادید فکر کنم با این توضیح تا حدودی به جواب رسیدی.