اعتبار قولنامه رهن و اجاره که انتقال یافته است چقدر در دادگاه معتبر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۳۰ #83640

با عرض سلام و وقت بخیر ،

بنا به درخواست هاى مکرر مادربزرگ اینجانب مبنى بر
" انتقال قولنامه ى استیجارى آپارتمان فعلى خویش به مادرم " هماهنگى لازم بین ایشان و صاحب ملک صورت پذیرفت و در نتیجه با فسخ قولنامه ى جارى ، قولنامه اى جدید نگارش و بموجب آن ، قرارداد مالک با مادرم بهمراه مُهر مادربزرگم ، اثر انگشت و امضاء دو شاهد منعقد گردید .
این در حالیست که مبلغ قولنامه بین موجر و مستأجر در قالب رهن قبلاً از ناحیه مادربزرگم پرداخت شده است .
لذا در عقد قرارداد جدید هیچ مبلغى رد و بدل نشد .
اکنون آیا امکان برگشت و فسخ مجدد این قولنامه از طرف مادربزرگم و یا دیگر فرزندان وى امکانپذیرست یا خیر ؟
آیا مالک میتواند بدون اطلاع و یا اجازه ى مادرم با علم به این که مبلغ رهن از ناحیه ى مادربزرگم بوده است ، این قرارداد را یک جانبه فسخ نماید ؟

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان فسخ وجود نخواهد داشت و دارای اعتبار است. لذا ایشان باید مطابق قرارداد جدید مبلغ رهن را به موجری که در قرارداد جدید آمده طرف حساب شود.