آیا شرب خمر سوء پیشینه می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۲۱۶ #83617

سلام , من در حین مستی پشت فرمان تصادف کرده و به دادسرا منتقل شدم
به علت نبودن قاضی حکم حبس یک روز برایم نوشتن و منو به زندان منتقل کردن
80 ضربه شلاق هم خوردم
می خواستم ببینم من الان سوپیشینه دارم ؟ اگر هست چه مدت پاک می شود ؟
آیا می توانم برای کنکور ارشد شرکت کنم ؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر (شرب خمر) موجب حد است. یعنی مرتکب شرب خمر به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

البته تا قبل از صدور رای و برگزاری دادگاه میتوان با انجام مواردی جهت تخفیف مجازات و یا تبرئه مرتکب اقدام نمود که پیشنهاد می کنم حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سلامت و سربلند باشید.

با توجه به اینکه شلاق شما حدی است لذا از زمان اجرای شلاق دو سال سوء پیشینه موثر خواهید داشت.