نحوه دریافت دیرکرد حقوق با حکم اداره کار چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۵ #83614793

باسلام و آرزوی قبولی طاعات : بنده مبلغ ۳۲ میلیون حقوق معوقه سال ۹۷ رو داشتم که بعد از کی دوندگی ۹۹/۲/۲۹ رای صادر شد! بنده از قاضی اداره کار پرسیدم با این افزایش شدید تورم دیرکرد و سود قابل محاسبه نیست؟ ضمن اینکه همچنان زمان پرداخت مشخص نیست؟ گفتند که قابل مطالبه و شکایت هست اما از طریق دادگاه : ولی متاسفانه هیچ کس مراحل روندش رو نمیدونست!!!
۱-موضوع طرح شکایت چی هست الان؟ که اعلام کنم..... مثلا: خیانت در امانت شکایت دارم و....
۲-باید از طریق دفتار خدمات قضایی اقدام کنم؟
۳-همون حکم اداره کار و همچنین نامه اجراییات به عنوان مستندات کافی هست؟
۴-روند وصول وجه با این حکم مثل روند سفته یا چک خواهد شد؟ ممنون میشم پاسخ کامل بدید

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه حکم قطعی شده باشد و پرونده اجرایی در محاکم دادگستری تشکیل واحراییه به کارفرما ابلاغ واز پرداخت وجه ان خودداری نمایید میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه دین ناشی از حکم صادره از اداره کار را تقاضا نمایید