آیا میتوان از افراد بابت توهین به نژاد و قومیت گروهی خاص شکایت کرد ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۰۷۱ #83602942

سلام
استاد بنده مرتب به نژاد و قوم خاصی از اقوام ایرانی توهین می کند. رفتار ایشان باعث تاسف و عصبانیت بنده میشه چون خاندان مادری من از آن نژاد هستند.
آیا میتوان از ایشان به جرم توهین آشکار به قومیت شکایت کرد؟
چه مدارکی لازم است؟ آیا باید شاهد داشته باشم؟ اصلا چنین شکایتی امکانپذیر است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط صرف توهین ساده می توانید شکایت مطرح نمایید

باسلام
توجه داشته باشید با موضوع جرم توهین می توانید شکایت کنید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید باموضوع جرم توهین می توانید شکایت کنید.

علی رغم منع این موضوع در قانون اساسی و جرم بودن عمل در قانون مطبوعات چنانچه توسط نشریات ارتکاب باید و همچنین علی رغم پیوستن کشور به معاهدات بین‌المللی منع تبعیض و علی رغم وجود طرح های قانونی در مجلس فعلا جرم انگاری توهین به اقوام و اقلیت ها جرم انگاری صریحی نشده و فعلا تنها میتوان آن را از بعد توهین شخصی ساده تعقیب نمود. ولی بهتر است از بعد تخلف انتظامی و اداری موضوع بند ۱۶ ماده ۷ قانون مقررات انتظامی هیات علمی دانشگاهها مبنی بر ارتکاب اعمال مخالف مصالح نظام در هیات های تخلفات موضوع قانون مذکور تعقیب انتظامی کرد.

اسم شکایت راخودتان گفتید
شما باموضوع جرم توهین می توانید شکایت کنید ودلیل آن شهادت شهود هست