شکایت از سازنده و صاحب ملک ساختمان مجاور به چه نحو است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۷ #83600437

با سلام خدمت شما. حدود یکسال پیش ساختمان مجاور واحد ما رو گود برداری کردند و ساختمان نیمه کاره رها شد و سازنده ساختمان چون واحد ها رو به چند نفر پیش فروش کرده بود به حبس محکوم شد و ساختمان نیمه کاره رها شد و در اثر باران به واحد ما خسارت وارد شد و مجبور شدیم دوباره نقاشی کنیم و کلی هزینه کردیم و از سازنده و صاحب ملک شکایت کردیم و وقت رسیدگی داریم ممنون میشم راهنمایی به غیر از خساراتی که بهمون وارد شده چه چیزی بگویم که قاضی به نفع ما رای بدهد تا بتوانیم خسارات خود را از این دو نفر بگیریم. ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .در جلسه رسیدگی از دادگاه درخواست کارشناسی کنید تا میزان خسارت ارزیابی شود

در جلسه رسیدگی از دادگاه درخواست تامین دلیل کنید و موضوع با ارجاع به کارشناسی برای تعیین دقیق خسارت مشخص خواهد شد

از همان دادگاه که وقت رسیدگی دارید در خواست تامین دلیل توسط کارشناس مربوطه را نمایید
پس ازارجاع امر به کارشناسی بطور دقیق خسارات وارده به دادگاه اعلام میشود

با سلام
در وقت رسیدگی کارشناسی درخواست کنید تا بطور دقیقتری به خواسته تان برسید

بسمه تعالی: بهترین راه از نظر شکل قانونی این است که از همان دادگاه که وقت رسیدگی دارید در خواست تامین دلیل توسط کارشناس مربوطه را نمایید تا با ارجاع امر به کارشناسی بطور دقیق حسارات وارده به دادگاه اعلام و حقی از شما ضایع نگردد