چطور میتوانم از دادگاه تمکین همسرم رابگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۱ #83586544

من وهمسرم دردوران عقد باهم رابطه داشتیم،یعنی تماس فیزیکی بدنی وارضا شدن، و برای این کار شاهد هم دارم،و ایشان از من حرف شنوی و رفت وآمد بسیار داشتیم، الان ایشان به من تمکین نمیکند، و بعد چندین ماه رابطه تماس فیزیکی بدنی و ارضا شدن میگوید با توجه به حق حبس دیگر تمکین نمیکند،چطور میتوانم از دادگاه تمکین ایشان رابگیرم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به این که ایشان هنوز باکره است می تواند از حق حبس خود استفاده کند و شما هم نمی توانید او را ملزم به تمکین کنید مگر این که مهریه را به زوجه بپردازید .

بایستی دخول صورت گرفته باشد ، در غیر اینصورت بایستی تمامی مهریه را بپردازید و سپس تمکین را بخواهید .

با سلام و احترام
در صورت دخول و ازاله بکارت ایشان حق حبس دیگر نخواهند داشت و می توانید درخواست الزام به تمکین نمایید

درود برشما-فقط درصورت دخول وازبین رفتن بکارت حق حبس ازبین میرود و درصورت پرداخت مهریه ،حتی بطور اقساط میتوانید الزام به تمکین را ازدادگاه بخواهید

سلام و وقت بخیر
در صورتی که خانم دوشیزه باشند در دوران عقد می توانند از حق حبس استفاده نمایند که در صورت دریافت مهریه ملزم به تمکین هستند.

صرفا اگر همسرتان تمکین خاص کرده و باکره نباشد حق حبس ایشان از بین می رود.
می توانید پس از پرداخت مهریه نقدا یا تعیین تکلیف اقساطی حق حبس همسرتان را از بین ببرید.

سلام درصورتی زوجه می تواند از حق حبس استفاده کند که باکره باشد .صرف ارضا شده دلیلی بر تمکین نمی باشد.با پرداخت کل مهریه وی الزام به تمکین وی را می توانید بخواهید.