مگه میشه تو پرونده هر دو نفر محکوم شن؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۶۹ #83579449

سلام..تقریبا یکسال پیش من دادخواست طلاق دادم همسرم شکایت تمکین کرد این در صورتی بود که نامزد بودیم ولی خونه هم اماده بود تو یه دادگاه گف عروسی میگیرم و زندگیمونو تو خونمون شروع میکنیم ولی شکایت تمکینش رد شد..از طرفی هم رای بدوی و تجدید نظر من هم واسه طلاق رد شد..

مشاوره حقوقی طلاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دوپرونده به هم مرتبط نمی باشند.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید هر دو مضوع جدا و ارتباطی با هم ندارند .

با سلام. موضوع طلاق و تمکین متفاوت می باشند. احتمالا شما دلیل و مستند محکمی بابت طلاق ارائه نکردید و تمکین هم بنا به دلایلی از جمله استفاده از حق حبس رد شده.

خوب دو پرونده جدا از هم می باشد و ربطی به هم ندارند .

اولا که یک پرونده نبوده و دو پرونده مجزا بوده بدلیل تفاوت موضوعات...در ثانی رد دادخواست تمکین ایشان دلیل بر این نیست که دادخواست طلاق شما مورد پذیرش واقع گیرد و هردو ادله و مستندات متفاوتی جهت پذیرش یا رد میطلبد...ادله شما برای اثبات عسر و حرج و طلاق از نظر دادگاه کافی نبوده و از این جهت دادخواست رد گردیده است

درود
طلاق و تمکین دو پرونده جدا هستند و ارتباطی به هم ندارند.

دو موضوع کاملا متفاوت مطرح شده و ارتباطی به یکدیگر ندارد