درصورتی که بابت عدم مطالبه مهریه ام در آینده رضایت نامه ای تنظیم کرده باشم می توانم مجدد مهریه خودر ا مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۲ #83570313

با سلام و خسته نباشید من سال پیش جهت ضرب و شتم و مطالبه مهریه از همسرم شکایت کردم.هر دو پرونده رای گرفت حکم جلب ایشان برای هردو پرونده آمد و ایشان با ترفند های مختلف رضایت بنده را جلب کرد.با همکاری وکیل خود رضایت نامه ای با این مضمون تنظیم کرد که (اینجانب زوجه به کلیه پرونده های حقوقی و کیفری در گذشته و حال و آینده رضایت میدهم.)متاسفانه بنده در آن زمان متوجه این کلمات نبودم ، ولی وقتی رفتم و رضایت رو روی پرونده مهریه بذارم در آن شعبه به من گفتن ک نیاز به رضایت نیست فقط میتوان پرونده را پیگیری نکرد.الان که دوباره می‌خوام شکایت کنم و همان پرونده مهریه را ازسر بگیرم به من میگن که نمیتوانی مهریه بگیری چون رضایت دادی.و بخاطر اون کلمات گذشته حال و آینده که در رضایت نامه به کار رفته میگویند حتی اگه بازم شکایت کنی فایده ندارد چون رضایت آینده دادی.آیا امکان دارد همچین اتفاقی بیفته؟من کلی برای اون پرونده هزینه کردم.و به مهریه هم رضایت ندادم و یا نبخشیدم.چطور میشود به آینده رضایت داد؟آیا این کار فریب محسوب نمیشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
مهریه با بخشش یا ابرا یا پرداخت دردفاتر اسناد رسمی ساقط میشود .

چنین چیزی نداریم و در خصوص آینده نمیتوان رضایت از دعوی نمود و مهریه فقط با بخشش یا ابرا یا پرداخت ساقط میشود ولیکن شما فقط نسبت به پرونده رضایت دادید . با رئیس دادگستری صحبت کنید حل میشود .