آیا لازمه زوجه برای ابرا کل مهریه مندرج در سند ازدواج، ابتدا اجراییه ثبتی رو باطل کنه تا اموال توقیف شده ازاد شوند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۵ #83569555

با سلام و احترام
بنده و همسرم در دوران عقد میخایم جدا بشیم، قراره در دفتر اسناد رسمی به ایشون در ازای ابرا کل مهریه وکالت بلاعزل در طلاق بدم
مشکلی که دارم: زوجه برای مهریه اجراییه از ثبت صادر کرده و یسری اموالم توقیف هستش و هم ممنوع الخروج هستم، بهشون میگم اول اجرای ثبت رو باطل کنن، بعد کل مهریه رو ابرا کنن در ازای وکالت در طلاق، ولی ایشون قبول نمی کنن که اول تکلیف اجراییه رو روشن کنن.
در ضمن اموال فقط توقیف شده ولی به مزایده و فروش نرسیده. ولی دفتر خونه ازدواج و ثبت میگن ممکنه ابطال اجراییه از طرف شما هزینه بالایی داشته باشه (نیم عشر و...)
آیا لازمه زوجه برای ابرا کل مهریه، ابتدا اجراییه ثبتی رو باطل کنه؟
ممکنه برای اینکه اجراییه ثبت هنوز باطل نشده، برای ابراء کل مهریه در آینده مشکلی پیش بیاد؟
می تونم بعد از ابراء مهریه از طرف زوجه، خودم برم اجراییه ثبت رو باطل کنم و اموال رو رفع توقیف کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از ابرا رفع توقیف میسر است

با سلام
با سند رسمی ابرا می توانید رفع توقیف اموال نمایید و مشکلی پیش نخواهد امد

سلام
بعد از ابرا می توانید با ارائه مدارک رفع توقیف نمایید

با سلام
پس از ابراء مهریه، می‌توانید رفع توقیف نمایید

موفق باشید

با درود بعد از ابرا قابل رفع توقیف است

باسلام
به نظر بهترین راهکار این است که هردو همزمان به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید و شما وکالت طلاق را به همسر خود بدهید و همسر شما هم رضایت خود را در خصوص پرونده های جاری که علیه شما تشکیل داده است را به شما بدهد ، و شما با آن رضایت نامه می توانید به اجرای احکام مراجعه کنید و نسبت به رفع توقیف اموال و رفع ممنوع الخروجی اقدام نمایید.
ضمنا در صورت ارایه رضایت نامه به اجرای احکام ، طبق قانون نیم عشر نصف خواهد شد.

سلام بله میتوانید رفع توقیف کنید