اگر انتقال مبلغ ودیعه یک اقرارنامه محضری تنظیم شود، ایشان بعدا می توانند مدعی شوند یا خیر؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۸ #83563074

سلام
مستاجری داریم که در حال تخلیه ملک هست، ایشان درخواست کردند که مبلغ ودیعه در وجه موجر جدیدش باشد

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
در صورت نگارش دقیق جزییات انتقال مبلغ ودیعه طی اقرارنامه رسمی . ادعای بعدی ایشان مسموع نخواهد بود .

سلام
بله بهتر است چنین امری در محضر و بصورت رسمی تنظیم شود

اگر انتقال مبلغ ودیعه یک اقرارنامه محضری تنظیم شود، ایشان بعدا می توانند مدعی شوند یا خیر؟
پاسخ : اگر اقرار نامه محضری از ایشان اخذ نماییدکه اقرار نماید مبلغ ودیعه را به حساب شخص دیگری بپردازید ،ایشان بعدا نمیتواند ادعایی مطرح نماید.

با درود اگر آنچه توافق می‌شود در دفترخانه رسما تنظیم گردد مشکلی ایجاد نخواهد کرد و طرفین مکلف به پایبندی به آنچه توافق شده خواهند بود.

با درود..
با تنظیم اقرارنامه محضری و قید مراتب فوق در اقرارنامه رسـمی، ادعای بعدی ایشان مسموع نخواهد بود..

سلام ، اگر مستاجر فعلی تقاضا دارد که مبلغ ودیعه خود را که نزد شما می باشد به مستاجر بعدی بدهید ، می توانید در ظهر اجاره نامه ایشان با خط خود و حضور دو شاهد این موضوع را قید کرده و امضا کنند و در صفحه اول اجاره نامه مستاجر بعدی در قسمت مبلغ اجاره این موضوع نوشته شود و مستاجر قبلی در ذیل آن اجاره نامه قید کنند که موضوع مورد قبول ایشان می باشد ، البته اگر مستاجر قبلی با حضور در محضر این موضوع را اقرار کنند کافی خواهد بود

در ظهر قرارداد باید این درخواست را مکتوب نموده و به امضاء مستاجر برسانید .