ایا شهادت دفتر دار و کلانتری بدون هیچ مستندی مورد قبول است یا خیر؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۸۱۴ #83549889

حدود یک ماه پیش خودرو خود را در سایت دیوار به مبلغ ۳۷۰ میلیون تومان اگهی کردم خریدار یک دفتر خانه معرفی کرد
داخل دفتر خانه مبایع نامه دستی با امضا و اثر انگشت خریدار و فروشنده در ۲ برگ تنظیم گردید و ثمن کامل معامله که ۳۷۰ میلیون بود که یک چک تضمینی بانکی بود با ذکر شماره چک و مبلغ دقیق عددی و حروفی به تومان ۳۷۰ میلیون تومان قید گردید
وکالت فروش به ایشان داده شد
به بانک مراجعه نمودم بانک اعلام کرد چک جعلی است اما یک چک به مبلغ ۳۷ میلیون دقیقا به همین شماره در بانک موجود است و این چک کپی رنگی است و مبلغ از ۳۷ میلیون به ۳۷۰ میلیون افزایش یافته و جعل صورت گرفته
به دفتر خانه مراجعه نمودم تا وکالت را باطل کند اما ظاهرا دفتر خانه با خریدار هماهنگ بوده و اعلام میکند مبلغ چک ۳۷ میلیون بوده و باقی به دلار تحویل شما شده است ولی هیج سندی دال بر دریافت چک ۳۷ میلیونی و دلار ارایه ننمودند
از خریدار به جرم استفاده از چک جعلی شکایت نمودم
در دادگاه برای ایشان قرار صادر گردید
حال وکیل ایشان ادعا میکند سر دفتر شاهد چک ۳۷ میلیونی بوده و همان روز کلانتری را نیز در جریان گذاشته و میتوانند در دادگاه شهادت دهد
قاضی دفتر دار و کلانتری را احضار نموده
با توجه به اینکه بنده ریالی بابت خودرو خود دریافت ننمودم از شما بزرگواران تقاضای مساعدت دارم

مشاوره حقوقی جعل
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادگاه مطابق شهادت شهوداقدام به صدوررای می نماید.

با سلام
چنانچه وجهی به حساب شما واریز شده باشد استعلام بانکی آن مشخص است و چنانچه دلاری به شما پرداخت شده باز هم رسید باید ارایه نمایند.

با سلام
شهادت معتبر است ولی شما میتوانید شهود را جرح کنید و اثبات کنید شرایطی که بصورت قانونی برای شهودنیاز است راندارند

با سلام
دادگاه می تواند بر اساس شهادت شهود رای صادر کند و مامور کلانتری و دفتر دار می توانند شاهد موضوع باشند.

با سلام
با توجه به اینکه مبلغ دقیق چک به عدد و حروف قید شده است می توانید به این مورد استناد نموده و در صورت شهادت کذب نیز جرح شهود نمایید علی ایحال تصمیم گیری در این خصوص با قاضی پرونده است.

اثبات شیوه پرداخت به عهده مشتری میباشد و ضمنا موضوع جعل خود اوراق تجاریست نه صرفا مبلغ آن و قاعدتا بازپرس این موارد را مدنظر قرار می دهد اما از طریق مشاوره تلفنی بهتر به نتیجه خواهی گرفت.

سلام
شهادت شهود جزو دلایل معتبری است، و مستند به آن رای صادر می‌گردد.