ادعای حق کسب و پیشه و تجارت بعد از فوت متوفی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۰۷۵ #83546

با سلام و وقت بخیر درصورتیکه پسر بزرگ خانواده از زمان کودکی و قبل از سال 1360 همراه پدر منحصرا و بصورت دوتایی در مغازه ایکه سرقفلی آن متعلق به پدر و قسمتی از مالکیت آن متعلق به پسر بوده ( خریداری شده توسط پدر برای او ) به کار و کسب و خرید و فروش مشغول شده باشد و پدر نیز به سایرین و آشنایان اعلام نموده باشد که مغازه متعلق به پسرم است و محل کسب درآمد و امرار معاش پسر نیز همین مغازه باشد آیا بعد از فوت پدر می تواند ادعا کند که مغازه مال اوست یا ادعای حق کسب و پیشه از سایر وراث داشته باشد ؟ یا اینکه ورثه می توانند بدون پرداخت حق کسب و پیشه به او مغازه را بفروش برسانند
با تشکر

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پدر شما دارای حق کسب و پیشه نسبت به مدت اجاره تا کنون دارد از سویی با توجه به اینکه پدر شما مالک سهمی از ملک است در حقیقت ملکیت دارد

خیر در صورتیکه سرقفلی به نام ایشان شده باشد لذا وراث دیگر به هیچ عنوان نمیتوانند مدعی حقی باشند.