آیا در متراژ ثبت شده پارکینگ در سند و در صورتی که مزاحمتی برای دیگر ساکنین نداشته باشد، امکان پارک دو خودرو وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۵ #83530220

اشکال یکی از ساکنین به پارک هم زمان دو خودرو در پارگینگ اختصاصی و ثبت شده در سند. مزاحمتی برای رفت و آمد دیگر همسایگان ندارد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

مطابق ماده ۳ایین نامه قانون تملک اپارتمانها
قسمت‌هایی از ساختمان و اراضی و متعلقات آنها که به طور مستقیم و یا غیر مستقیم مورد استفاده تمام شرکاء می‌باشد قسمت‌های مشترک محسوب می‌گردد و نمی‌توان حق انحصاری بر آنها قائل شد.لذا اگر خودرو دوم شما هرچند مزاحمتی برای اشخاص دیگر در رفت وامد انها ایجاد نکند ولیکن اگر کل یا بخشی از فضای مشاعات (حیاط)را تصرف نموده باشید ومالکین دیگر رضایتی بر این اقدام شما نداشته باشند مالکین میتوانند حسب مورد رفع مزاحمت ویا ممانعت از حق را از دادگاه درخواست نمایند

در صورتی که پارک دو خودرو به نحوی است که وارد قسمت مشاعات نشده و مزاحمتی برای سایر مالکین ایجاد نکند منع قانونی ندارد.

سلام
اگر متراژ پارکینگ امکان پارک دو خودرو را همزمان به نحوی که موجب مزاحمت نباشد می دهد اشکال ندارد

درصورت عدم‌مزاحمت برای دیگران موقتا اشکال ندارد

پارک دو خودرو در محدوده پارکینگ سندی مالک در حالی که مزاحمتی برای دیگران ندارد مانع قانونی ندارد.

اگر جای پارکینگ برای یک خودرو ثبت شده است نمیتوان دو خودرو در آن پارک نمود و این خلاف مقررات آپارتمان است

اگر در سند شما ثبت شده باشد که پارکینگ برای یک خودرو می باشد و یا خودرو پارک شده علی رغم اینکه مزاحمتی برای رفت و آمد دیگران ایجاد ننمایید وارد قسمت مشاعات شده باشد ، پارک ۲ خودرو شما فاقد مجوز می باشد