مدت زمان صدور حکم قطعی در دادگاه تجدید نظر چقدر است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۷,۲۸۴ #83523

باسلام
دو تا سوال داشتم
اولین سوال ما ب حکمی که در دادگاه بدوی صادر شده اعتراض زدیم و چون متهم حبس داره جلسه رسیدگی گذاشتن خواستم بدونم پس از رسیدگی چقدر طول میکشه که دادگاه تجدید نظر حکم صادر کنه دومین سوال متهم با ضمانت آزاده اگر حبس داشته باشه چقدر زمان میبرد حکم قطعی بره اجرای احکام و حکم اجرا بشه ممنونم اگه جواب بدین.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پاسخ پرسش اول مدت زمان مشخصی ندارد، اما زیاد نیست. بعد از صدور حکم قطعی ظرف دو سه روز حکم به اجرا فرستاده میشه برای اجرا.

با سلام مستنبط از سوال میتوان گفت رسیدگی در دادگاه اصولا بر اساس دفتر اوقات تنظیم میشود لذا نمیتوان زمان خاصی را معین کرد با احترام.

با سلام
مدت زمان هردو سوال شما قابل پیش‌بینی نیست

باسلام
مدت معینی ندارد و نمیتوان تاریخ و زمان دقیقی رو اعلام کرد

۱-بستگی به اوقات و رسیدگی دادگاه تجدید نظر دارد
۲- بلافاصله بعد از ارجاع پرونده به اجرای احکام محکوم علیه باید خود را به اجرای احکام معرفی نماید

باسلام
مدت زمان رسیدگی و یا اجرای حکم قابل پیش بینی نیست

با درود متاسفانه زمان دقیقی را نمبتوان عنوان داشت