آیا میتوانم پدر را حتی اگر خودش نخواهد، با خود به خانه خودم ببرم و در انجا از او نگهداری کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۴ #83514138

با سلام

بنده قیمومیت پدر را برعهده دارم و در حال حاضر پدر در خانه خواهرانم که مجرد هستند زندگی می کند، آیا میتوانم پدر را حتی اگر خودش نخواهد، با خود به خانه خودم ببرم و در انجا از او نگهداری کنم؟ و اگر پدر را بردم، مادر نیز حتما باید همراه او بیاید یا خیر؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دید قیمومت شما بر چه مبنایی است مثلا اگر بر اساس از کار افتادگی باشد نمیتوانید او را مجبور کنید، اما بر اثر جنون از هر نوعی و با هر عنوان بیماری که باشد میتوانید، در خصوص مادر از آنجا که ایشان قیم و سرپرستی ندارند و اصولا محجور نیست مورد سوال موضوعیت ندارد

با توجه به قیمومیت رضایت فرد در این سن مهم است اگر مشکل طوری باشد که برای دیگر اعضای ان خانواده مشکل دار باشد میتوانید با اجازه دادستان و دستور وی اینکار را انجام دهید

سلام
در صورت دارا بودن هوش و حواس اولین اقدام رضایت پدر در انتخاب مکان زندگی از جانب پدر است و اگر دور کردن مادرتان موجب صدمه و آسیب به وی می زند که یقینا هم چنین است شما به عنوان قیم حق چنین کاری را قانونا و شرعا و عرفا ندارید .

سلام
اگرقیمومت پدررابه عهده داریدقانونامیبایست بنابرمصلحت اقدام کنیدبه نظرمیرسدتوسل به زورواجبارسلامت روان ایشان رابه خطرمی اندازدوخلاف مصلحت است مگرضرورتی باشد

سلام.بردن پدرتان بار حقوقی ندارد.

با سلام
محور فعالیت شما به عنوان قیم، رعایت مصلحت و غبطه ایشان است
در هر دو سوال مطروحه ضمن در نظر گرفتن مصالح پدر، تصمیم گیری نموده و طبعا مسئولیت اتخاد تصمیم بر عهده شماست
با آرزوی سلامتی

با درود..
در اینخصوص بدون میل و رضایت ایشان، اقدامی متصور نمی باشد،، مگر اینـکه مصلحت ایشان در مخاطره باشد..