آیا رای طلاق از طرف زن به دلیل عدم باروری مرد فقط با مدارک پزشکی مرد و بدون معاینه زن درست است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۴ #83508880

باسلام همسر بنده درخواست طلاق بدلیل ناباروری اینجانب نموده بود، در طی مراحل دادگاه اولیه تجدید نظر و فرجام خواهی هیچکدام درخواست ما را مبنی بر ارجاع خانم برای بررسی سلامت از لحاظ قدرت زایایی انجام نداده و فقط بر اساس نطریه پزشکی اینجانب اقدام به صدور رای نمودن از آنجا که فرزندآوری یک موضوع دو طرفه است آیا چنین موردی امکان پذیر است که فقط بر اساس رای پزشکی قانونی در مورد مرد حکمی صادر شود، بدون در نظر گرفتن سلامت زن؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید در روند رسیدگی از دادگاه بررسی سلامت زوجه را مطالبه می کردید

با سلام

۱-یکی از شروط ۱۲ گانه ضمن عقد که به زوجه حق طلاق میدهد بچه‌دار نشدن مرد پس از گذشت ۵ سال از زندگی مشترک به جهت عقیم بودن یا عوارض جسمی دیگر است که در این صورت زن می‌تواند تقاضای طلاق کند.
در این خصوص یعنی عدم باروری هر یک از زوجین .دادگاه فقط بر اساس نظریه پزشکی قانونی حکم میدهد