آیا با ارائه صلح نامه، مبایعه نامه باطل میگردد و محکومیتی کیفری برای من صادر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۰ #83474055

باسلام و عرض ادب.
پدرم ملکی را به من در قالب صلح نامه قطعی واگذار نموده. یکسال بعد با اطلاع کامل من، اقدام به فروش ملک کرد و خریدار نیز ملک را تصرف و پدرم را محکوم به الزام تنظیم سند رسمی کرد. چند نفری هم شهادت میدهند که من مطلع از مبایعه نامه بودم.قیمت ملک بشدت افزایش یافته است.

مشاوره حقوقی صلح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، وقتی از فروش مطلع بودید، با ارائه صلحنامه، وجدان خود را چگونه اقناع خواهید کرد؟؟؟

سلام
چون شما مطلع از قضیه مطروحه بوده آید مشکلی برای شما بوجود نمیاید. پدر شما اگر صاحب سند هستن بایستی اقدام به تنظیم سند به نام خریدار نمایند

سلام
برای پدرتان فروش مال غیر محسوب شده و مجازات کلاهبرداری تعیین خواهد شد...به جهت فروش و انتقال ملک بعداز انتقال به شما و برای شما مسئولیت کیفری نیست.

سلام. شخصی که انتقال مال غیر کرده پدر شماست و او در مظان اتهام است البته اگر شما هم مطلع بوده اید و صلح با سند رسمی بوده، عنوان کیفری مشارکت در جرم درصورت شکایت خریدار برشما صادق خواهد بود.

محکومیت کیفری زمانی مطرح میشود که طرف مقابل شما ادعای فروش مال غیر کند و این محکومیت علیه فروشنده است نه شما که هم شما هم خریدار میتوانید این شکایت را علیه فروشنده مطرح کنید ولی در هر صرت شما از بار کیفری این پرونده مصون هستید

درود
کار شما خلاف وجدان است لیکن صلح نامه مقدم است چون تاریخ مقدم دارد.