وکالت بلاعزل تحت چه شرایطی باطل میشود؟

پرسیده شده
۴۹ پاسخ ۳۸,۷۹۳ #83470037

با سلام
اگر شخصی به دیگری وکالت بلاعزل دهد، چگونه و با چه شرایطی می تواند وکیل را عزل کند؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما؛قاعده کلی این است که وکالت ولوبلاعزل به فوت وحجرهرکدام ازطرفین منتفی می‌شود واما وکالت بلاعزل منفسخ نمیشودمگربه رضای طرفین ویابه رضای آنکه شرط بلاعزل به نفع اومقررشده باشد!

با سلام
در صورتی که موضوع وکالت توسط وکیل یا موکل ویا فرد ثالثی انجام گردد عملا وکالت بلا عزل رفع می شود

باسلام
با مرتفع شدن موضوع وکالت توسط شما.

وکالت بلاعزل با فوت و جنون و سفه(در امور مالی) ازبین می رود همچنین با انجام موضوع وکالت توسط خود شما

با سلام،
دنبال راهکار جهت عزل نباشید. به طور کلی با وقوع مفاد ماده ۶۷۸ قانون مدنی وکالت مرتفع می شود اما راه های دیگری هم هست، مثل اینکه در وکالت فروش، خودتان قبل از وکیل مال را منتقل کنید یا مثلا در وکالت در طلاق، اگر حق نصب امین و ناظر را سلب نکرده باشید، طی اظهارنامه نسبت به اقدامات وکیل ناظر منصوب نمایید و اعلام کنید که وکیل مکلف است کلیه اقدامات خود را به تایید ناظر برساند .
موفق باشید.

سلام
اگر وکالت بدون مدت تنظیم شده باشد

۱.حضور وکیل در دفترخانه تنظیم کننده سند واستعفای وکیل (و یا تنظیم اقرار استعفا در سایر دفترخانه ها)
۲.فوت یا جنون (حجر) هر یک از وکیل یا موکل
۳.رای دادگاه مبنی بر ابطال سند وکالت فروش میتوان وکالت باطل نمود

۱-اقدام موکل قبل از وکیل(انجام مورد وکالت بوسیله اصیل)۲-فوت یکی از طرفین یا حجر انها۳-گر عقد لازم بین دونفر واقع شده و وکیل شخص ثالث باشد در صورت توافق طرفین میتوان عقد لازم را اقاله ویا شرط ضمن آن رااسقاط کرد در این حالت ،وکیل که شخص ثالث باشد قدرت ممانعت این امر را نخواهد داشت.۴-عدم تحقق فسخ در وکالت بلاعزل وقتی است که شرط بصورت نتیجه قرارداده شود واگر شرط ضمن عقد بصورت شرط فعل باشد مانند اینکه شرط شود که موکل وکیل را عزل نکند ،دراینصورت بعزل از طرف موکل ،وکیل عزل شده ولی مشرط له(وکیل یا شخص ثالث ) میتواند از نظر تخلف شرط عقد لازم را فسخ کند.