تشخیص اراضی ملی از مستثنیات چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۰ #83448988

با سلام
چندی پیش درخصوص تعیین اراضی ملی بودن یا مستثنیات زمین موردنظر خودمون به اداره منابع طبیعی مراجعه کردیم که در نامه جواب دادن که نقاط یو تی ام خارج از اراضی ملی به پلاک .... میباشد
زمین موردنظر ما هم قبلا زمین کشاورزی و درمحدوده داخل شهر بوده و الان هم هست و الان اون محدوده جزء پلاک اداره راه و شهرسازی هستش.چطور ممکنه جزء اراضی ملی نباشه ولی زیر نظر اداره راه و شهر سازی پلاک زده شود و تفکیک بشه فروخته بشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمین مذبور جزء اموال دولتی محسوب و قابلیت خرید و فروش توسط دولت را دارد

اراضی ملی قابل خرید و فروش نمی باشد لاکن با توجه به اینکه زمین مزبور از اموال اداره راه و شهر سازی است و به دولت تعلق دارد و این دو موضوع با هم تفاوت دارد لذا دولت می تواند آن را مورد خرید و فروش قرار دهد

با سلام
زمین مزبور از اموال دولتی بوده لذا امکان خرید و فروش آن وجود دارد .

باسلام بین اموال دولتی و عمومی تفاوت وجود دارد و دولت میتواند اموال دولتی را خرید و فروش کند

باسلام اراضی ملی با راه ترابری یکی نیستن

چنانچه مدارک زمین نشان دهدجرئ املاک دولتی می باشد دولت می تواند تملک بر ان داشته باشد وخرید و فروش انجام دهد

سلام
بین اموال عمومی و اموال دولتی تفاوت هست دولت می تواند اموال خود را تملک و خرید و فروش کند.