اگر رای سقوط دعوا را صادر کند چون به شرط حفظ دعوای مجدد مسترد کردم میتوانم اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۱۱ #83444243

با سلام و عرض احترام اینجانب خودرویی خریداری کردم در قولنامه بنگاه ذکر شده که وجه اتومبیل نقدا پرداخت گردیده و امضاء هر دو طرف و امضاء مدیر بنگاه و مهر بنگاه هم پای قولنامه است و سند و برگ سبز خودرو هم به نامم است الزام به سند خودرو کردم در دادگاه معلوم شد که سندرسمی یا همان محضری به نام فروشنده و حتی فروشنده قبلی هم نبوده دادگاه نامه ای به رییس پلیس راهور زد و خواستار مالک فعلی و قبلی شد که من مالک فعلی شناخته شدم قاضی از من درخواست مسترد کردن دادخواست کرد منم بلد نبودم مسترد یعنی چه چون بعداز اتمام جلسه و بعداز یک ساعت از شعبه همان دادگاه تماس گرفتن که برم به دادگاه اون موقع قاضی از من درخواست مسترد کردن دادخواست به حفظ طرح دعوای مجدد کرد حالا قاضی میتواند حکم سقوط دعوا را صادر کند چون بعداز امضاء صورت جلسه بوده است یانه چون کارمند شعبه بهم گفت با حفظ طرح دعوای مجدد استرداد کن و من به این شرط این کار را انجام دادم و اگر رای سقوط دعوا را صادر کند چون به شرط حفظ دعوای مجدد مسترد کردم میتوانم اعتراض کنم و اگر نه تا چه مدت دیگر میتوانم ادعای سند رسمی خودرو خریداری کرده ام را ازفروشنده به دادگاه دادخواست بدهم،با تشکر من کارگر آزاد هستم و سوادی در این راستا ندارم که اینطور قاضی محترم از من این کار را خواست لطفا هر چه زودتر به خاطر خدا راهنماییم بفرمایید این اگاهی که الان پیدا کردم در اینترنت خوندم لطفا جواب سوالات منو به خاطر خدا بدهید،اضافه کنم همه مدارک به نامم است،خودرو در تصرف من است و ۹ماه است که این معامله را کرده ام و فروشنده یک خانم است تو دادگاه گفت چون شکایت کردی پولمو ازت پس میگیرم ولی قولنامه بنگاه ازش دارم که کل مبلغ را نقدا دریافت کرده است و امضاء کرده،با تشکر منتظر جوابهای شما بزرگواران هستم،

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید در مهلت اعتراض کنید.

درود صدور قرار سقوط دعوا اعتبار امر مختومه دارد.

باسلام اگرسقوط دعواراصادرنموده به رای صادره اعتراض نماییدتاتبدیل به قراررددعواگرددوبتوانیدیکباردیگرمجدداطرح دعوانمایید

سلام
رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ ۲؍۱۲؍۱۳۹۹ با حضور رئیس و معاونین دیوان عدالت اداری و رؤسا و مستشاران و دادرسان شعب دیوان تشکیل شد و پس از بحث و بررسی با اکثریت آراء به صدور رای مبادرت کرده است. و در آن دفتر خانه ها مکلف به دادن وکالت تعویض پلاک بدون سند دفترخانه ای شدند و ضمنا در آن ذکر شده برای اموال منقول و خودرو هیچ اجباری برای سند دفتر خانه نیست و کاملا اختیاری می باشد. و شما نیز نیازی به زدن سند نیستید و ان خانم هم طبق قراداد چون شما تمام پول را پرداخت کردید نمی تواند از شما شکایت کند و صرفا جهت ترساندن شما که پیگیر حقتان نشوید اینگونه صحبت می کند.
یا حق

صدور قرار سقوط دعوا اعتبار امر مختومه دارد.ولی معمولا با استرداد دعوا ،قرار رد دعوا صادر می شود.

باسلام
اگه سقوط دعوا صادر کرد بهش اعتراض کنید که تبدیل به قرار رد دعوا بشه. مضافا اینکه به نظر من حتی اگه سقوط دعوا هم ساقط کنه شما بعدا علیه کسی که سند به نامش هست می توانید طرح دعوا کنید

قرار سقوط دعوی اعتبار امر مختومه دارد.