چنانچه از لحاظ مالی توان پرداخت همین ۲ سکه را نداشته باشم چه راه کار قانونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۸ #83431675

با سلام
بنده طی حکم دادگاه ملزم به پرداخت ۲ عدد سکه بعنوان پیش پرداخت شده ام. ۲۰ روز نیز مهلت قانونی اعتراض به این حکم از طرف زوجه می باشد.
سوال بنده این می باشد
۱-چه زمانی بنده باید ۲ عدد سکه را پرداخت نمایم؟
۲-چنانچه از لحاظ مالی توان پرداخت همین ۲ سکه را نداشته باشم چه راه کار قانونی وجود دارد؟
۳-چنانچه با زوجه برای انجام طلاق توافقی به تفاهم رسیده باشیم چه راه های قانونی را باید در پیش بگیریم با در نظر گرفتن به اجرا گذاشتن مهریه از طرف ایشان و پذیرش اعسار بنده؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- شما باید دادخواست تجدید نظرولایحه تنظیم کنید که درلایحه بدهی کامل به بانک اقساط ان وبدهی به اشخاص را دقیق باذکرمبلغ بنویسید واگرمستاجرمیباشید میزان اجاره بهارا بنویسد واگر همسر شما نفقه واجرت المثل به اجرا گذاشته است به انها نیز اشاره کنید ودراخر دوبخشنامه اخیر ریاست سابق قوه قضاییه ورییس جدید قوه قضاییه را ضمیمه کنید ودرلایحه خود اشاره کنید.

سلام
پس از صدور و ابلاغ اجراییه اقدام به پرداخت نمایید
می توانید اقدام به ثبت دادخواست تعدیل اقساط نمایید
حسب توافقات به عمل آمده می توانید اقدام به طلا توافقی نمایید

سلام
۱- در صورتی که پس از اعتراض ،حکم قطعی بر علیه شما صادر شود، مکلف به پرداخت میباشید.
۲- اگر توان پرداخت ندارید، پس از صدور حکم، میتوانید خواهان تعدیل اقساط شوید.
۳-گواهی عدم امکان سازش را ضمیمه پرونده نمایید.

با سلام
با توجه به اینکه حکم بدوی اعسار شما صادر شده است چنانچه شما نیز مدعی هستید که توان پرداخت ۲ عدد سکه پیش قسط را ندارید شما نیز می توانید به حکم صادره اعتراض نمایید و نهایتا بعد از صدور حکم قطعی باید پیش پرداخت را پرداخت نمایید. چنانچه قصد دارید برای طلاق توافقی اقدام نمایید می توانید حکم صادره مبنی بر گواهی عدم امکان سازش را در پرونده مهریه گذاشته تا پرونده بسته شود.