آیا پدر میتونه در این صورت اقدام قانونی برای گرفتن دخترم بکنه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۳۹ #83420356

سلام، حضانت دختر ۹ ساله ام با بنده ی مادر هست،. در حکم دادگاه قید شده که در صورت انتقال به شهرستان هزینه عیاب و ذهاب با من هستم.از اونجایی که پدر دخترم هیچ نفقه ای هم قبول نکردند، من برای امرار معاش و سقف بالای سرم خودم و دخترم ناچار به نقل مکان هستیم به شهرستان تا حمایت بیشتر خانواده ام رو داشته باشیم. و در نهایت میتونم دخترم رو هر دو ماه یا سه ماه به دیدار پدرش بیارم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه نفقه را تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام میتوانید برای خرج دخترتون از پدر مطالبه نفقه کنید و در مورد نقل مکان اگر اشکالی برای ملاقات پدر ایجاد نکنه هیچ مشکلی نیست

نفقه بر عهده پدر هست هرچند نقل مکان نمایید.

با سلام، دادخواست مطالبه نفقه را مطرح کنید، چون وظیفه پدر است.

سلام
نفقه دخترتان قابل مطالبه می باشد . نقل مکان شما اگر مانع از ملاقات پدر با دخترش نشود اشکالی ایجاد نمی کند .

نفقه در هر صورت با پدر می باشد. می توانید مطالبه کنید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در هر صورت بای دنفقه فرزند توسط پدر پرداخت گردد