شکایت از کارگر چندماه پس از اتمام قرارداد امکان دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸ #83420069

آیا سفته های کارگری که ۴ ماه پیش قراردادش تمام شده و رفته میتوان به اجرا گذاشت؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی دارد که آیا برای ضمانت بوده یا نه و به اینکه آیا کارگر خسارتی زده یا نه؟ علی ای حال اگر برای ضمانت بود و خسارتی زده می توانید پیگیری کنید و مشمول مرور زمان نمی شود

سلام بله . اما اگر ضمانتی بوده و کارگر اثبات کند ، دعوی کارفرما رد می شود و کارگر می تواند سفته ها را مسترد نماید .

با سلام
اگر سفته ها بعنوان ضمانت بوده باشد باید آنراثابت کنید در غیر اینصورت وصول سفته ها انجام خواهد شد

بله میتوان برای وصول سفته ها اقدام کرد و اگر بابت ضمانت است کارگر باید بتواند آنرا اثبات کند.