آیا وقتی بخاطر مهریه تحت پیگرد باشه و پرونده داشته باشه، اگر پول وام ازدواج به حسابش بریزن امکان داره وام توقیف بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۵ #83394251

سلام وقتتون بخیر
فردی قبلا ازدواج کرده باشه و جدا شده باشه اما درازدواج قبلش وام ازدواج نگرفته باشه برای ازدواج دوم میخواد وام ازدواج بگیره و آیا وقتی بخاطر مهریه تحت پی گرد باشه و پرونده داشته باشه و فراری باشه اگر پول وام ازدواج به حسابش بریزن امکان داره وام توقیف بشه یا سریعا حسابش مسدود بشه؟؟ آیا میتونه به حساب خانوم جدیدش وام رو بریزه یا شماره حساب خانوم جدیدش رو بده؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که حساب بانکی شما مسدود باشد نمیتوانید اقدام نمایید اما اگر مسدود نیست لذا صرفا بعد از واریز مبلغ وام و تا اطلاع همسر سابقتون میتوانید سریعا به حساب همسر جدیتان انتقال نمایید .

سلام
در صورتیکه همسر سابق اقدام به انسداد حسابتان نموده باشند هر مبلغی واریز نموده باشند مسدود خواهد شد.

سلام چنانچه همسر سابق قبلا اقدام به مسدودی حسابتان کرده باشند در این صورت هر وجهی به حساب واریز شود مسدود می شود