چه زمانی ابلاغیه میره براشون؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۷ #83375701

سلام، وقتتون بخیر.من ۱ ساله عقدم و مدت ۳ ماهه بدلیل دعوای شدید و بی حرمتیایی که همسرم داشتن دیگه کلا قطع ارتباط بودیم و من هم قصدم جداییه. مهریم رو ۱۱ خرداد ماه اجرا گذاشتم، چه زمانی ابلاغیه میره براشون؟ ایشون امروز برام شکایت عدم تمیکن فرستاده که مدت ۵ ماهه تمکین نکردی و تا ۴۸ ساعت فرصت داری برگردی. این هم بگم من رابطه کامل باهاشون نداشتم و ایشون در این مدت ۱ سال هیچ نفقه ای به من نداده. من میتونم شکایت ترک انفاق بکنم؟ الان دقیقا باید چیکار کنم؟؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت ترک انفاق ......

سلام شما میتوانید به دو صورت نسبت به نفقه اقدام نمایید : ۱ ترک انفاق به صورت کیفری و ۲- مطالبه نفقه به صورت حقوقی بر علیه ایشان طرح دعوا نمایید و به جهت عدم تمکین میتوانید علت ترک منزل را بر اساس عسر و حرج اعلام نمایید !