تجدید نظر چه کاری می‌کنه در این موارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۱ #83366528

سلام من در بازپرسی به کارشناس حسابداری طی وقت اعتراض اعتراض زدم ولی نه بازپرس نه دادگاه بدوی توجهی نکرد،ایا این دلیلی میشه واسه تجدید نظر

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادگاه می‌تواند نظریه کارشناسی را قبول نماید یا قبول نماید اما شما می توانید جزوه ادله استنادی برای دادگاه تجدید نظر به آن استناد کنید

باسلام دادگاه میتونه درصورت وجود جهات دیگه نظریه کارشناسی رو مدنظرقرارنده الزامی به اینکاروجوندارد.میتوانید به این موضوع اعتراض کنیدکه حتما دراعتراض تجدیدنظر اینکارو کردید.

با سلام
تجدید نظر خواهی حق قانونی شماست و می توانید دلایلی که دارید را ا ائت بنمایید

بله امکان استناد به این مورد و طرح تقاضای تجدیدنظرخواهی وجود دارد

سلام
در صورت وجود جهت قانونی قابل اعتراض می باشد.

صرف اعتراض در فرجه قانونی کافی نیست، بلکه اعتراض باید مستدل و مستند و با دلایل کافی باشد، لذا بهتر است با بررسی مدارک توسط همکاران متخصص لایحه قوی تنظیم شود

با سلام
بله در صورت وجود فرجه قانونی جهت اعتراض، با تنظیم لایحه ای استوار مستندات خود را بیان نمائید