استرداد وجه دراثر کلاه برداری چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۰۲ #83357

بنده سه روز پیش در تلگرام با فردی بنام ظاهرا اقای فریدون صحبت کردم و بنا براین شد که من مبلغ6750000تومن واریز کنم تا تعداد ارز دیجیتال بصورت اینترنتی دریافت کنم که ایشان بجای شماره کارت خود شماره کارت یک خانم را داد که بنده بعد از واریز پول اون اقا شماره رو خاموش کرد و صفحه خو را درتلگرام حذف اکانت کرد ولی بنده اسکرین شات دارم ازصحبت ها ازانجا که مشخص نیست شماره کارت خانم به چه دلیلی داده شده پول به حساب ایشان زده بودم رسید بانکی دارم .ایا با دادخواست استرداد وجه پول بنده از حساب اون خانم برمیگردد ؟(دراین مدت حکم دادگاه وپلیس فتا انسداد حساب خانم بوده که انجام شده وپول بنده هنوز پای حساب خانم هست)
باتشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه با پیامک ها بتوانید اثبات کنید که پول واریز شده بابت ارز دیجیتال بوده است و اگر عمل ایشان با فریب و کلاهبرداری باشد پلیس فتا میتواند ضمن مسدودی حساب آن را به شما مسترد کند.