درصد قانونی افزایش اجاره بها ملک تجاری چه مقدار است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۵ #83335489

با درود فراوان.
نوع ملک تجاری، نوع قرارداد اجاره عادی بدون پرداخت سرقفلی از طرف مستاجر و مربوط به قبل از سال ۱۳۷۶ می باشد. از حیث ماده قانونی چند درصد (سالانه) میتوان اجاره بها را افزایش داد؟درصورت امکان لطفا ماده قانونی هم عنوان بفرمایید.سپاس

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درصد مشخص ندارد.

سلام ودرود، اینگونه موارد توافقی بین مستاجر و موجر بوده و پایان قرارداد،پایان تعهدات هست و طرفین در صورت تقاضا برای ابقاء این اجاره، مبلغی را توافق می کنند

سلام متاسفانه درصد مشخص ندارد

با سلام و احترام

به صورت توافقی انجام می گیرد.

می توانید دادخواست تقاضای تعدیل اجاره بها بدهید و موضوع توسط کارشناس بررسی و ارزیابی خواهد شد.

سلام، در صورت عدم توافق طرفین، دادگاه موضوع را به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع میدهد.

سلام مقدار معینی در قانون نیست ولی بسته به عرف کسبه و منطقه و موقعیت ملک دارد