آپارتمانی بصورت مبایعه نامه خریدم، آیا بدون اینکه سند انتقال داده شود میشود ملک را تحویل گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۴ #83325851

آپارتمانی بصورت مبایعه نامه خریدم، آیا بدون اینکه انتقال سند صورت گیرد ملک را تحویل گرفت؟ چون سند ندارد همش قولنامه ای فروش شده آنوقت تکلیف من برای اینکه دادگاه رای به تحویل وتصرف بدهد به چه صورت است؟چندسال طول میکشد؟چون طرف میگوید با قولنامه نمیتوانی آپارتمان تحویل بگیری؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام آقای انصاری
بله نظر برخی از قضات بر این است که تنها کسی می تواند نسبت به تحویل اقدام نماید که مالک رسمی ولی همیشه اینطور نیست و شما می توانید با طرح دعاوی مقدماتی نسبت به اثبات مالکیت و تحویل اقدام نماید

سلام
دادگاه پس از رسیدگی و ارزیابی اظهارات خریدار و فروشنده، هردوی آنها را به انجام تعهدات‎شان ملزم می‎کند.
انجام تعهدات که در قرارداد برای خرید اپارتمان امضا کردید از طریق دادگاه
دعوای الزام به تنظیم سند رسمی
را قبل از الزم فروشنده به تحویل ملک مطرح کنید.

بله میتوانید دادخواست الزام به تحویل بدهید و ملک را تحویل بگیرید

اگر فروشنده از انجام تعهدات خود امتناع می کند شما می توانید با تقدیم دادخواست الزام فروشنده به انجام تعهدات قراردادی محکومیت ایشان را بخواهید برای دادن مشاوره دقیقتر می بایست مبایعه نامه تنظیمی شما بررسی شود و با در نظر گرفتن مفاد مبایعه نامه بهترین و سریع ترین روش دسترسی به حقوق ارایه شود.