آیا میتونم از سبدگردانی بورس شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۱۰۳ #83317325

با سلام بنده سه ماه پیش کد بورسی رمز به یک سبدگردان تلگرامی بدون مجوز دادم قراردادی بین ما بسته نشد مدرک باهم تلگرام چت کردیم دارم با یک شماره کارت که یکبار پول به حسابش ریختم دارم فقط تا الان ۶۰ درصد سرمایم ضرر زده با توجه به این مدارک آیا میتونم از طرف شکایت کنم به جایی میرسه یا نه ممنون راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی بورس
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر بدون مجوز اقدام به این کار نموده اند شما می توانید بااستناد به مدارک وپیام های ارسالی علیه ایشان شکایت مطرح نمایید.

با سلام قابل بررسی است

باسلام چنانچه بدون مجوز اقدام به این کار نموده اند شما می توانید بااستناد به مدارک وپیام های ارسالی علیه ایشان شکایت مطرح نمایید.

با درود به استناد پیام های ارسالی و چت علیه ایشان طرح دعوا نمایید

با سلام
چون ایشان بدون مجوز اقدام به اینکار کرده اند، شما میتوانید از ایشان شکایت کنید ولی توجه داشته باشید که شما در سود وزیان شریک هستید

با سلام
در بورس یا نظایر ان طرفین قرارداد در سود و زیان شریک میباشند مگر اینکه طور دیگری شرط شده باشد
بهترین راه ممکن این است که اقدام به مطالبه وجه واریزی به شماره حساب شخص نمایید

با توجه به اینکه ایشان فاقد مجوز قانونی می باشند مرتکب تخلف شده و مسئول در جبران خسارت می‌باشند به استناد پیام های ارسالی و چت علیه ایشان طرح دعوا نمایید