چک مربوط به بیش از ۱۰ سال پیش قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۲ #83295456

سلام و وقت بخیر

بنده چکی دست شخصی دارم که مربوط به بیش از ۱۰ سال پیش است و اکنون ایشان میخواهند چک را تاریخ بزنند و اقدام کنند برای دریافت مبلغ از طریق دادگاه

آیا این امکان برای ایشان وجود دارد ؟

ممنون از راهنامایی شما

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
بله.چه از طریق دادگاه جهت گرفتن اصل.سود و جریمه تاخیر
و چه از طریق اجرای ثبت جهت به اجرا درآوردن اصل مبلغ قابل مطالبه است.

چک نوشته‌ای است که به موجب آن صادرکننده وجوهی را که نزد محال علیه دارد کلا یا بعضا مسترد یا به دیگری واگذار می‌نماید. لذا چک موصوف قابل مطالبه است

بله چانچه تاریخ آن را با فاصله ۵ سال از سررسید تا کنون درج نمایند در حکم چک قابل مطالبه است ولی در صورتی که بیش از ۵ سال از سرسید چک سپری شده باشد بنعوان سند تجاری قابل مطالبه نیست و بایستی به عنوان سند عادی مطالبه گردد.