آیا عملکرد شخصی که وکالت را برعهده داشته، قانونی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۵ #83292350

وجه چک بنام وکیل می باشد که در پرانتز عنوان شده (کفیل آقای فلانی)، اکنون آن وکیل چک را برگشت زده و ظهر نویسی بنام شخص ثالث کرده و شخص ثالث نیز با دادخواست حقوقی شکایت کرده است.
در سند وکالت وکیل و موکل هیچ گونه اجازه یا عدم اجازه انتقال وجه نقد یا وجه چک بنام شخص ثالث نشده است.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
مطابق قانون دارنده می تواند چک را به دیگری انتقال دهد
اقدامات قانونی می باشد

کاملا قانونی می باشد.

اقدام خلاف قانونی صورت نگرفته است .

سلام
بله چک انتقال پیدا کرده و مشکلی در اینخصوص نیست و میتوانند حقوقی وجه چک را مطالبه نمایند