چه قتلی رخ داده و سبب قتل چه کسی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۳ #83283496

فردی که قلاده سگ وحشی خود را با بی احتیاطی محکم نبسته درحال عبور کردن از خیابانی است سگ رها شده و وارد خیابان میشود راننده ماشین پراید که با سرعت ۱۴۰ کیلومتر و سرعت غیرمجاز درحال عبور از خیابان است با دیدن سگ در جلوی ماشینش وبرای اینکه با سگ برخورد نکند از مسیر منحرف میشود و به عابر پیاده ای که از روی خط عابر پیاده عبور نکرده !!برخورد میکند و نقش زمین شده وآسیب می بیندواقای الف و ب وج که برای کمک به عابر پیاده او را میخواهند سوار ماشین سمند (که درحال عبور از آنجاست) برای رساندن او به بیمارستان کنند با بی احتیاطی مصدوم را بدون رعایت اصول پزشکی داخل ماشین پرتاب میکنند و راننده سمند نیز باسرعت گیرهای زیادی مواجه شده وموجب صدمات زیادی دراثر تکان های ماشین به مصدوم میشود هنگام رسیدن به بیمارستان پزشک دارویی را تجویز میکند وپرستار اشتباها داروی دیگری را تزریق میکند دراین مثال چه قتلی رخ داده و سبب قتل چه فرد یا افرادی میباشند

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قتل محقق نشده.

بادرود چنین امری با پزشکی قانونی است لیکن به نظر می رسد تحت عنوان قتل غیر عمد باشد

سلام
قتل هایی که در اثر تصادفات واقع می شوند اصولا قتل غیر عمد تلقی می گردند اما در این مثال مرگ فرد در اثر چند عامل بوده که تشخیص میزان تاثیر هریک با پزشکی قانونی است.

پرستارمرتکب قتل شبه عمدشده.

با سلام قتل رخ نداده است

درود. در صورت فوت فرد آسیب دیده، پرستار مرتکب قتل عمد شبه عمد شده، و دیگر افراد دخیل در ماجرا، در صورتی که صدمات آن ها دخالتی در مرگ نداشته باشد به پرداخت دیه محکوم میشوند.

با سلام اصلا قتلی رخ نداده چون پزشک فورا متوجه اشتباه پرستار شده و داروی درست را تزریق کرده و فرد مورد نظر پس از خوب شدن از راننده ماشین شکایت کرده و بیمه هم دیه مربوطه رو پرداخت کرده است