امکان رسیدن احضاریه به ایشان وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۵ #83283094

سلام
با یکی از همسایه ها به علت سر و صدای زیاد فرزندانش و پر شدن سوسک در واحدش و فحاشی هایش با استشهادیه کل اپارتمان در شورای حل اختلاف شکایت کردیم و شماره ایشان را به شورا دادم الان که فهمیده من شکایت کردم برای من پیامکی فرستاده و در ان به من فحاشی رکیکی کرده و در اخر هم گفته خونه رو می دم اجاره میگم مستاجر پدرتون رو دربیاره ------------- حالا الان دارد خانه را اجاره میدهد و ازاین محل میرود ما ۱۹ روز دیگر باید به شورا برویم اگر ادرسش عوض شود ایا از طریق همان شماره موبایل امکان رسیدن احضاریه به ایشان وجود دارد یا باید ادرس جدیدش را هم داشته باشیم و مورد دوم اینکه من زود تر باید بابت پیامکی که تازه فرستاده هم شکایت بنویسم یا می توانم در همان جلسه شورا انرا اراییه کنم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر شخصی که اقدام به طرح دعوی نماید یا بر علیه وی طرح دعوی شود ملزم به ثبت نام در سامانه ثنا خواهد بود
لذا با انتقال و اسباب کشی در هر جایی که باشد از طریق پیامک ابلاغیه به ایشان اعلام میشود
شکایتی مبنی بر فحاشی و تهدید بر علیه همسایه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید زیرا فحاشی و توهین و تهدید یک موضوع کیفری است و بایستی در دادسرا طرح دعوی شود .

سلام
شورا حسب نشانی اعلامی احضاریه را ارسال می دارد که البته برای ایجاد صلح و سازش است، اگر سابقه ابلاغ داشته باشد کماکان ابلاغ به همان نشانی ابلاغ می شود
پیامک حاوی مطالب توهین آمیز و فحاشی جرمی جدید است و شما می توانید نسبت به این موضوع طرح شکایت کنید

سلام
چنانچه ثنا دارد به آدرس ثنا ابلاغ میشد
نیاز به شکایت مجدد نیست در شورا صرفا مطرح نمایید

با سلام
از طریق گوشی به وی ابلاغیه ارسال میشود وهم می توانید جداگانه بابت فحاشی ها با پرینت گرفتن از ش شکایت کنید وهم می توانید در جلسه ی رسیدگی مطرح کنید