با مراجعه به پزشکی قانونی و دادسرا از آقایی که مرا مورد ضرب و جرح قرار داده،شکایت کرده ام،چه مجازاتی برای شخص خاطی اعمال میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۱ #83277601

با سلام
اگر زنی مورد فحاشی و متلک پسری قرار بگیرد و زن پاسخ او را بدهد و پسر او را بصورت شدید مورد ضرب و جرح قرار دهد و یکی از اقوام زن با حضور در محل و دیدن ماجرا پسر را کتک بزند و زن و پسر هر دو از یکدیگر شکایت کنند، با توجه به اینکه افراد مغازه دار در محل شاید نخواهند شاهد شوند و فقط در محل خواهر های زن و داماد آنها وجود داشته.
زن با مراجعه به پزشکی قانونی و دادسرای محل وقوع جرم شکایت کرده، زن چه اقداماتی دیگری انجام دهد تا پسر خاطی محکوم گردد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مزاحمت شلاق دارد و برای ضرب و جرح عمدی دیه و حبس دارد .

باسلام درگیری محرز است و احتمالا دیه ی طرفین تهاتر میگردد و اگر مازادی وجود داشت قابل مطالبه است
شما می توانیدشکایت توهین نیز طرح کنید

چون اصل درگیری محرز است . وهردو طرف ظاهرا پزشکی قانونی دارند .نیازی به شاهد نیست

با سلام با توجه به اینکه شکواییه مزاحمت بانوان و ضرب وجرح و توهین را مطرح نموده است شکایت خاص دیگری نیاز نیست.

اگر زنی مورد فحاشی و متلک پسری قرار بگیرد ؟
می تواند شکایت کند
و زن پاسخ او را بدهد؟
اوهم متقابلا می تواند شکایت کند
و پسر او را بصورت شدید مورد ضرب و جرح قرار دهد؟
به اتهام ضرب و جرح شکایت کند
و یکی از اقوام زن با حضور در محل و دیدن ماجرا پسر را کتک بزند؟
پسر نیز از او می تواند شکایت کند به اتهام ضرب و جرح
مگر اینکه ایشان بتواند از خود به این نحو دفاع کند که در مقام دفاع از دختر بوده و قصدش دفاع بوده و نه غرض ورزی
و زن و پسر هر دو از یکدیگر شکایت کنند، با توجه به اینکه افراد مغازه دار در محل شاید نخواهند شاهد شوند و فقط در محل خواهر های زن و داماد آنها وجود داشته.
زن با مراجعه به پزشکی قانونی و دادسرای محل وقوع جرم شکایت کرده، زن چه اقداماتی دیگری انجام دهد تا پسر خاطی محکوم گردد؟
به اتهام ضرب و جرح و فحش از دادسرا شکایت کند
جواب تمامی سوال ها داده شد
موفق باشید
مفید بود؟