ممکنه این موضوع برای ما دردسر بشه چون گزارش وقوع جرم کردیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۱ #83259865

سلام و عرض ادب
در همسایگی ما یک فرد معتاد زندگی میکنه مجرده و منزلش شده پاتوق مصرف مواد مخدر، همسایه ها شاکی شدن ازش چندین مرتبه پارسال تا همین یکماه پیش با پلیس ۱۱۰ و پلیس مبارزه با مواد مخدر تماس گرفتن تا دیشب از طرف پلیس مواد مخدر اومدن، قبلش با من تماس گرفتن و بعد اول تحقیق کردن دربارش از همه همسایه ها سوال پرسیدن و همگی تایید کردن ایشون معتاده بوی مخدرش میاد و رفت و امد مشکوک داره بعد با حکم قضایی وارد منزلش شدن، ولی خودش نبود پلیس گفت مواد مخدر از خونش کشف کردیم ولی نگفت چقدر و رفتن دیگه پیگیری نکردن. حالا میخواستم بپرسم ممکنه این موضوع برای ما دردسر بشه چون گزارش کردیم؟ مثلا ما رو احضار کنن به کلانتری یا دادسرا؟
ممکنه این شخص معتاد مدعی بشه همسایه ها مواد مخدر رو در منزلش پنهان کردن؟
اگر چنین ادعایی کنه و شاهدی نداشته باشه نتیجه اش چی میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید خانواده ما خیلی نگرانن، حتی قصد ترک منزل رو داشتن بخاطر این شرایط.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با این توضیحات جای نگرانی مشکلی برای شما به نظر نمی رسد. مواد مخدر در منزل ایشان کشف شده پس مرتکب جرم نگهداری مواد مخدر شده است. اعتیاد ایشان هم دلیل بر این است که دستی در این جرم دارد چون معتاد اول مرتکب جرم خرید و بعد حمل و نگهداری و بعد مصرف مواد مخدر می شود. همچنین هر ادعا اعم که این مواد مربوط به ایشان نبوده توسط متهم نزد دادگاه باید اثبات شود.

با سلام
اولا از طرف اداره مواد مخدر یا کلا نیروی انتظامی به هیچ وجه هویت شخص گزارش دهنده افشا و در اختیار متهم قرار نمیگیرد و نیز به دلیل کشف مواد مخدر از منزل شخص مورد نظر دیگر نیازی به حضور شاهدین در کلانتری یا دادگاه نیست .

سلام وقت بخیر. اتفاق خاصی از لحاظ قانونی صورت نمیگیرد دعوای طرف مقابل و ادعایی که دارد با دلایل قانونی باید به اثبات برسد.