ایا این حکم دادکاه بدوی صحیح است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #83228055

با سلام
در حدود یکسال پیش با توجه به مشکلات خانوادگی همسرم حاضر به بازگشت به منزل نگردیدند و از انجایی که دوست نداشتم تا جای امکان در دادگاه موضوع را پیگیری کنم ولی حدود یک ماه پیش از ایشان برای عدم تمکین شکایت کردم و ایشان متقابل اقدام به شکایت کیفری ترک انفاق از من نمودند . قاضی حکم به الزام به تمکین دادند ولی در مورد ترک انفاق با توجه به این که من چند بار هم پول به حساب ایشان واریز کرده بودم قبل از شکایت تمکین (البته به صورت مستمر نبوده است) قاضی مرا به شش ماه حبس تعزیری محکوم کردند البته در حکم هم ذکر شده که زوجه اذعان دارد که به دلیل اختلاف خانوادگی در منزل مادر خود زندگی می کرده است.
اینجانب اقدام به تجدید نظر خواهی به عنایت به عدم حضور ایشان در منزل که از شرایط تمکین می باشد کردم .
میخواستم بدونم ایا این حکم دادکاه بدوی صحیح است ؟و ایا تجدید نظر خواهی من فایده ای دارد ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه شش ماه نفقه پرداخت ننموده باشید حکم به نظر صحیح است اما در صورتی که از واریز مبالغ کمتر از شش ماه گذشته باشد درا ین صورت حکم صادره به نظر با ارائه لایحه اعتراضی قوی در دادگاه تجدیدنظر قابل نقض است

سلام
حکم دادکاه بدوی صحیح است
دادگاه بدوی ضمن رسیدگی و با توجه به محتویات پرونده و تحقیقات انجام‌شده
مبادرت به صدور حکم می نماید
ایا تجدید نظر خواهی من فایده ای دارد ؟
چنانچه رای دادگاه بدوی پس از رسیدگی به اعتراض ، عینا در دادگاه تجدیدنظر تایید
و یا اینکه این مرجع با نقض رای دادگاه بدوی ، راسا مبادرت به صدور حکم نماید ،
دادگاه تجدیدنظر مرجع صادرکننده رای قطعی محسوب می شود .