کوچه بن بست یا معبر عمومی قابل تصرف است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۱۸ #83197

با سلام
بنده حدود دو ماه پیش خانه ای خریداری کردم در جوار سایت مسکن مهر که تنها معبر و کوچه ای که به روی خانه بنده و همسایه ها باز هستشء یکی از کوچه های مسکن مهر میباشد یعنی راه ورود خروج هم همان میباشدء حالا مدیر عامل اجرای مسکن مهر میخواد محوطه مسکن مهر رو حصار کشی و دیوار چینی کنه که اگه این کار رو بکنه تنها راه عبور ما بسته میشه. سوال بنده اینه که آیا چنین حقی داره؟ اگه جواب مثبته ما باید چیکار کنیم؟ آیا اون معبر یا کوچه باتوجه به این که متعلق به مسکن مهر هستش میتونه معبر اختصاصی باشه یا چون راه و تنها معبر 100 خانه هستش عمومی هستش؟
با تشکر فراوان ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به هیچ عنوان نمیتوانند مانع از انتفاع شما و حق عبور شما شوند لذا میتوانید برای رفع مزاحمت اقدام کنید. لذا معبر عمومی میباشد.