در صورت پایان وقت نظارت، باید تقاضای نامه ی مجدد از پزشکی قانونی نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۳ #83184732

با سلام
من و همسرم برای طلاق توافقی به تفاهم رسیده ایم و همه کارها رو حتی دادگاه هم رفته ایم و نامه پزشکی قانونی رو به همسرم داده.
۱- چون دادگاه وقت نظارت صادر کرده و همسر بنده مسافرت هستند اگر وقت نظارت بگذره و هنوز به پزشکی قانونی مراجعه نکرده باشد باید چکار کرد؟
مشکلی ایجاد نمیکند؟
۲- آیا نامه ای که برای پزشکی قانونی صادر شده دارای مدت اعتبار می باشد یعنی مجدد باید نامه بگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون دادگاه وقت نظارت صادر کرده و همسر بنده مسافرت هستند اگر وقت نظارت بگذره و هنوز به پزشکی قانونی مراجعه نکرده باشد مشکلی ایجاد نمیکند. یک هفته یا ده روز به شما مدت می دهند برای ارائه نامه
نامه ای که برای پزشکی قانونی صادر شده دارای مدت اعتبار می باشد .

سلام مشکلی لیجاد نمی شود فقط اگر تا پایان وقت نظارت پاسخ پزشکی قانونی ارائه نشود کتبا اخطار می شود که نظریه ظرف مهلت معینی ارائه گردد .

سلام
اصولا شعبه راسا وقت نظارت تمدید میکنه
نامه پزشکی قانونی فاقد مهلت میباشد

سلام

۱. وقت نظارت ارتباطی با شما ندارد زمانی است که پس از آن پرونده باید به نظر قاضی برسد.

۲. نامه پزشکی قانونی معتبر خواهد بود لکن پس از صدور و قطعیت گواهی عدم امکان سازش ۳ ماه مهلت دارید تا با مراجعه به دفاتر ازدواج و طلاق صیغه طلاق را جاری سازید.