آیا با حفظ شغل دولتی میتوان پروانه وکالت اخذ کرد یا خیر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۸۱۲ #83183474

ضمن عرض سلام و وقت بخیر.
سوال بنده اینه که با داشتن صرفا کارشناسی ارشد در رشته حقوق ( بدون اخذ مدرک لیسانس
مستقیما در مقطع فوق لیسانس تحصیل کرده باشم ) آیا امکان اخذ پروانه وکالت برای من وجود دارد یا خیر؟ و سوال دوم اینکه آیا شرطی مبنی بر عدم کارمند بودن در سازمان های دولتی برای وکیل شدن وجود دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
داشتن مدرک کارشناسی حقوق یا فقه و مبانی حقوق برای اخذ پروانه وکالت الزامی است.
اشتغال همزمان وکیل دادگستری دردستگاه دولتی مشمول قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل محسوب می شود.

با سلام
متاسفانه چون شما لیسانس حقوق یا حقوق اسلامی ندارید نمیتوانید برای دریافت پروانه وکالت اقدام کنید.
موفق باشید

پاسخ هر دو سؤال منفی است.

با سلام و احترام
متقاضی شغل وکالت حتما باید در مقطع کارشناسی حقوق یا فقه و حقوق اسلامی تحصیل کرده باشد
برای صدور پروانه وکالت، شخص نباید در هیچ ارگان دولتی و نظامی استخدام باشد